Utolsó híreink – egy pillantás a projektre

Bud és Terence a babák között

Bud és Terence a babák között: itt olvasható az új blogbejegyzés . Hihetetlen, hogy a rajongók mit ki nem találnak – és mi pontosan ilyen embereket keresünk! Ha neked is van a tarsolyodban hasonló remek történet, például, hogy hogyan váltál rajongóvá vagy, hogy alighanem tiéd a legnagyobb poszter/film/lemezgyűjtemény. Teljesen mindegy. Őrült rajongókat keresünk, akik elmesélik nekünk történetüket. Jelentkezz, légy rajongó a Facebookon és Be Bud of it!

Emmy-győztes erősíti az „Akit Spencernek hívtak” csapatát

Az Emmy- győztes Reinhold A. Fragner és Martina Fröschl, az Industrial Motion Art csapatából, immár tagjai az „Akit Spencernek hívtak” projektnek és sok remek effekttel fogják színesíteni filmünket. Itt láthatjátok, hogy mi az, amihez igazán értenek, és még bővebben olvashattok róluk az új blogbejegyzésben nachlesen

Épp most beszéltünk Buddal telefonon…

...méghozzá a tervezett németországi tartózkodásáról az áprilisban megjelenő életrajza kapcsán, melynek fordítását mi intéztük. A könyvet előjegyeztetni ezen a link en lehet (kérjük, használjátok ezt a lehetőséget, mivel a bevétel egy részével a projektet támogatjátok!) Hogy többek között mely városokat látogat meg, illetve minden további információt megtaláltok az új blogbejegyzésben.

Boldog Új Évet!!

A tévében lehetetlen elkerülni a különböző év végi visszatekintéseket, miért lenne az interneten másként? Mi is elkészítettük számotokra az „Akit Spencernek hívtak” 2010-es év végi visszatekintést és felelevenítettük az év minden fontos eseményét. Mint mindig erről is bővebben az új blogbejegyzésben olvashattok.

Tervezzük az első Bud Spencer rajongói találkozót Bécsben!!

2011 nyarának elején szeretnénk megszervezni az első Spencer/Hill rajongói találkozót Bécsben. Természetesen semmit sem szeretnénk kihagyni a programból, kezdve a remek élő zenekaroktól, különböző versenyeken át (zabáló-, jelmez-, tetoválás-, szkanderversenyek), a legjobb filmekig és persze az elmaradhatatlan (bab-)evészet ;)

Ahogy végig a projektben, most is számítunk részvételetekre. Szükségünk van a ti segítségetekre is, hogy megszervezhessük/megvalósíthassuk ezt a nagy eseményt!! Írj e-mailt nekünk az office@budspencermovie.com –ra és legyél tagja a „rajongói találkozó munkacsoportnak”! Bővebben az új blogbejegyzésben

Crowdfunding: Interjú Buddal (támogatókat keresünk)

Az idei advent az adományozás időszaka a Bud Spencer projekt részére. Itt a lehetőség, hogy most könnyedén támogassátok projektünket. Az Indiegogo után, most a Mysherpas ra is jelentkeztünk. Ez egy crowdfunding honlap (ami különböző termékek, projektek, ötletek finanszírozását teszi lehetővé magánszemélyek által), ahol a cél egy nagyobb összeg elérése sok (kisebb) adományból. A mi esetünkben ez fedezné a Bud Spencerrel készítendő interjú költségeit (utazás, szállás, felszerelés, stb.) Természetesen minden adományozónak szuper prémiumok járnak, kattintsatok máris!

Bud és a népszerűség 3. rész

Három a magyar igazság. Itt a bolgsorozat harmadik része, ismét remek zenekarokkal, mint pléldául a Fratelli Los Angelis Coverband. Győződjetek meg róla ti is és nézzétek meg a videót és a blogbejegyzést.

Fesztiválok, Crowdfunding és rajongók

Az új blogbejegyzésben olvashattok arról, hogy milyen fesztiválokon vettünk részt az utóbbi hetekben, hogy ti rajongók hogyan segítettetek nekünk és hogy ezután hogy segíthettek – élvezzétek :)

Bud és a népszerűség 1. rész

Itt kaphatjátok az első betekintést abba, hogy Bud Spencer hogyan válik a mai popkultúra részévé és mindenekelőtt abba, hogy mely területeken tűnik fel a Bud-jelenség. Bővebben, mint mindig az új blogbejegyzésben.

Bud és a népszerűség 2. rész

Az első rész után, következzen a második. Mindent elolvashattok a Spencer/Hill Soundtrack Coverband zenekarokról és még sok minden mást is. Bővebben, mint mindig az új blogbejegyzésben Ráadásként pedig megnézhettek egy általunk forgatott részletet a 2010-es Halle-i rajongói találkozóról.

Blogeintrag

Buddal jött Django

Lehetséges egy Bud Spencerről szóló filmet összehozni Django nélkül? Biztosan nem! Terence Hill csak egy ideiglenes tetőpont volt, tovább szeretnénk bővíteni a sztárok tárházát a dokumentumfilmünkben. Már Franco Neroval is kapcsolatba léptünk és meséltünk neki a projektről. És jöhet az interjú is! Bővebben az új blogbejegyzésben.

Részlet a Terence Hill-interjúból

Nem akarjuk tovább csigázni az érdeklődéseteket és csak most, csak nektek feltöltöttünk egy első részletet a Youtube Channel-ünkre a Terence Hill-interjúnkból! Arról az időről mesél, amikor Buddal ugyanannak az úszó egyesületnek - S.S. Lazio Rom – voltak tagjai. Vajon a 12 éves Mario Girotti sportolói példaképnek tekintette az akkor 22 éves Carlo Pedersolit, vagy talán teljesen más volt a helyzet? Nézzétek meg ti is! Az új blogbejegyzéstezzel kapcsolatban itt találjátok.


Share video:

Az Oscar-díjas Ruzowitzky is "Bud of it"

Stefan Ruzowitzky-val a Slashfestival-on találkoztunk a bécsi Filmcasino-ban. Bemutattuk neki projektünket, valamint a két előzetest: splatter és Bud Fans. A Spencer/Hill filmek természetesen a rendező és forgatókönyvíró Ruzowitzkyra is hatással voltak, de győződjetek meg erről ti is:


Share video:

Boldog Születésnapot Bud!

Bud(dy) ma 81 éves! Ez megint csak egy jó ok az ünneplésre – mi már koccintottunk egy jó nagyot az egészségére. Minden jót, és maradj meg nekünk legalább még egyszer ilyen sokáig!

Interjú Terence-el

Véghezvittük! A rég áhított interjú Terence-el elkészült. A vele folytatott beszélgetésben Bud Spencer valódi magánember mivoltát ismerhettük meg. Mesélt arról, hogy megváltoztatta- e kettejüket a hírnév, és ha igen, mennyire, továbbá a tervezett közös projektekről és még sokminden másról. A részleteket, mint mindig, most is a blog tartalmazza. Mindent elolvashattok a találkozásunkról Mario Girotti-val. Minden általatok feltett kérdés, ami most megválaszolatlan maradt, a következő interjúban kerül sorra – amit már most megígért nekünk. :)

Még több Bud a második előzetesben!

Share video:

Most két perccel több Bud Power látható a második előzetesünk bővített változatában! Tudjátok meg első kézből, hogy miért is örült Bud Spencer és ifjúkori barátja Luciano De Crescenzo néhány nápolyi bombázásnak.

És mikor a mobil kétszer cseng...

…akkor Terence Hill van a vonal másik végén, hogy hivatalosan is megerősítse az interjú időpontját. Ez azt jelenti, hogy már néhány napon belül elérkezik az időpontja az egyik interjúnak, abból a néhányból, amit Girotti úrral készíthetünk. Ezért: itt az utolsó lehetőség, hogy elküldd nekünk kérdéseid, amit Ternece Hillnek fel szeretnél tenni! Amíg van megválaszolatlan kérdés, addig nem fogjuk befejezni, tehát tegyetek eleget a blogbejegyzésben olvasható felhívásunknak és gyorsan írjatok egy a-mailt az office@budspencermovie.comcímre.

Terence Hill interjút ad nekünk


Share video:

Terence Hill hivatalosan is beleegyezett az interjúba, melyet a filmünkhöz készítünk. Az interjút néhány héten belül forgatjuk és ehhez a ti segítségeteket is kérjük! Küldjétek el nekünk kérdéseiteket, amit mindig is fel akartatok tenni Terence Hillnek. Mindet el fogjuk olvasni és beépítjük az interjúba, tehát ne gyertek zavarba és nyugodtan írjatok az office@budspencermovie.com címre. Ne szalasszátok el ezt az egyszeri lehetőséget!

Bud Spencer rajongói találkozó Halle 2010

Végre valódi emberek között!

(Bud Spencer rajongó Halle-ban)

Köszönjük a szuper és tökéletesen megszervezett találkozót a szervezőknek, Matthias Schwarznak és Michael Maaß-nak a SpencerHill.de-től. Óriási köszönet a Spencer Hill Magic Band-nek a nagyszerű budmuzsikáért és persze nem utolsó sorban óriási köszönet nektek rajongóknak a támogatásért A találkozón készült fényképeket feltöltöttünk a Facebook rajongói oldalunkra. Legyetek ti is rajongók és töltsétek le!

Hihetetlenül jó volt, mindenki sajnálhatja, aki ezt elmulasztotta. Természetesen majd írunk egy részletes blogbejegyzést is.

Megcsináltuk!

Nagyszerű támogatásotoknak köszönhetően tényleg sikerült!Megnyertük a Content Award-ot!!! Ez mindannyiunk díja, de a „lóvét” megtartjuk magunknak :) Hamarosan beszámolunk a díjátadóról és, hogy milyen érzés volt ott lenni.