New trailer online - watch now

Bud Spencer kultusz a világhálón

A többrészes „őrült rajongók” blogsorozat után most következzen egy újabb, ami a kultuszról szól. A világhálón található különféle rajongói oldalak dokumentálásával kezdünk, utána pedig következnek a hétköznapi rajongói kultúra különlegességei. Ilyen mélyre hatóan eddig még senki sem foglalkozott a Spencer/Hill rajongókkal, annak ellenére, hogy időközben már szinte a Star Wars és Star Trek rajongók számával is versenghetünk ;)Többet is megtudhattok az új blogbejegyzésből.

Buddy Task Force

Nagyon sok mailt kapunk tőletek, melyben azt kérdezitek, hogy hogyan tudnátok segíteni nekünk. Ezt a rajongói támogatást most még jobban szeretnénk hasznosítani ezért létrehoztunk egy Tennivalók fület (lásd fent). Továbbra is követve mottónkat Rajongóktól, Rajongóknak, Rajongókkal, itt rendszeresen Buddy-feladatokat vfeladatokat fogunk közzé tenni, melyeknél sürgős segítségre van szükségünk.

Klikkeljetek máris!

Társat keresünk a dokumentumfilmünkhöz!

Mivel projektünk egyre csak nő, a Budspencermovie Team a segítségetekre szorul! fMegbízható és lelkes bajtársat keresünk, aki tartósan a segítségünkre lenne a szervezésben.

Bár fizetést nem tudunk adni, viszont vidámságot és szórakozást minden mennyiségben, illetve egy érdekes projektet, melynek híre már bejárta a külföldi és belföldi sajtót egyaránt (Süddeutsche Zeitung, Bild, WDR, ORF, ATV, Servus TV, Kurier, Krone, Standard, Kleine Zeitung és még sok-sok más – lásd „Sajtószemle” a honlapon). A projektben való részvétellel többek között gyakorlatot szerezhetsz a következő területeken: marketing, WEB 2.0, szervezés, filmprodukció stb. A mi elvárásaink: felelősségvállalás és önállóság.

Ha van kedved és időd és Bécsben tartózkodsz akkor küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az office@budspencermovie.com
Várjuk jelentkezésed!

Bud Spencer Fans aus aller Welt vereinigt euch

Möchtest Du dabei sein, melde Dich an:
Vorname
Postleitzahl
Land