Csatlakozz a projekthez!

Bárki részt vehet!

Rajongók figyelem!

Gyere és csatlakozz TE is projektünkhöz, mindenkit szívesen látunk! Ha Bud Spencer legnagyobb rajongójaként bármilyen fontos vagy különleges információval rendelkezel nélkülözhetetlen vagy számunkra, hogy további ötletek születhessenek a forgatókönyvben, ill. segítségünkre lehetsz a forgatás folyamán és az utómunkálatokban is. Várjuk többek között operatorök, hangtechnikusok, tolmácsok, táncosok és táncosnok (terveink között szerepel egy zenés jelenet a Banános Joe-hoz), vágók, designerek (effektdesign) stb. jelentkezését.

Forgatni fogunk Ausztrián kívül Németországban, illetve a rajongói találkozókon is. TE is szerveznél egy ilyen összejövetelt!? – Hát ne tétovázz! A legfanatikusabb Bud Spencer rajongók legjobb történeteit természetesen a filmben is megörökítjük

Most rajtatok a sor!

Így mindenki lehetoséget kap arra, hogy tevékeny részese legyen a film készítésének. Ne szalaszd el ezt az egyszeri és megismételhetetlen lehetoséget, hogy közremuködj a Bud életérol szóló elso német nyelvu filmprojektben. Küldj egy e-mailt és csatlakozz hozzánk!

Kérdések és információ: office@budspencermovie.com